4 okt
2015

10 éves jubileum Ze mesterrel

Category:Olvasnivalók, Promó

Farkasaim!

Nem sokat kérek – sokat adok!

Amint már kicsit körbetrombitáltam, örülnék, ha a jövő évre mindenki csatlakozna a Farkasok Egyesülethez. Ez az éves 5000,- Ft éves díjat jelenti – diákoknak 14 éves korig 3000,- Ft-ot. Ezt viszont október, novemberben kérném. Akár utalhatjátok (oldalt megtaláljátok az egyesület adatait), akár a helyi vezéreknek is odaadhatjátok.

Ez, amit kérek.

Az indok, amiért ezt kérem: 10 éve keveredtem bele a brazil jiu jitsu nevű súlyos függőségbe (22 évnyi egyéb művészkedés után), ami az évek alatt csak egyre súlyosabb rabság lett. Mivel akkor már oktattam, létező csoportjaim szinte az elejétől felvették ezt velem/tőlem, az edzésmunkában szépen fokozatosan kiszorított minden mást (most próbálom a többi területet is újra építeni…). Így gyakorlatilag én voltam Max első instruktora (neki ez jutott, nem volt jobb lehetőség Max szenszeinek 😉 ), a központon kívüli első Gracie Barra iskola lettem. Röviden: most szeretném megmutatni Ze és Max mestereimnek, hogy mit építettünk itt fel egy évtized alatt. Ehhez jó lehetőség egy hétvégi seregszemle, amire mindenki eljön. Hogy mindenki eljöjjön, ingyenes programmá akarom tenni.

Ze és MaxAmit kínálok cserébe:

  • ingyenes szemináriumok minden helyszínen azoknak, akik csatlakoznak – ez már érvényes lenne a most következő ajkai szemináriumra is, utána Ze mesterhez is, majd minden városban… (Ha ezt kiszámoljátok, durván jól jártok…)
  • gyerekeknek ingyenes versenyek
  • olcsó edzések nálam (a jelenlegi díjak maradnak, a kimaradóknak pedig a külsős tarifa lesz mérvadó utána)
  • pólók a versenyzőknek

Persze nem kötelezhetek senkit erre, dönthetsz egyénként úgy, hogy nem támogatod – szerintem nemes a cél, nemes az ügy – sok a juss… (Ha ez nehezen elérhető valakinek anyagilag, keressen meg privát – megbeszéljük, hogy vehet részt benne.)

Kérlek, gondoljátok át, számoljatok, döntsetek! Nekem most ez az egész nagyon fontos – ha jól sikerül, az eredménye nektek is az lesz!

Ze mestre november 21-én lenne a program – ezt az időpontot pedig úgy kezeljétek, hogy ne legyen más dolgotok. Gyerekeknek is! Mindenkinek! Ha jól számoltam, 100-nál többen vagyunk. Legyen ott mindenki, legyünk sokan, essen ámulatba Ze és Max, legyen nagy hírünk ezután, mutassuk meg, mekkorák vagyunk! Érezzétek fontosnak, a jubileum legyen nektek is nagy ünnep, hiszen ahogy az én életem megváltozott, így változhatott meg a tietek is!

Kitéptem Fudó Mjóó szívét és beleharaptam.
A szám véres, a szemem hideg, a lelkem csendes.
Győzelem, vereség – mindkettő elhagyott…
Csak harcolni tudok.

Amikor kisimul a tó vize,
A szél puhán simogat,
Megpihen a föld: terjed a láng.
Egyik ág a másiknak adja – sötétben, hidegben, némán…
Üvöltsetek Farkasok!